Keto OS gratis productprogramma

Het gemiddelde van de 2 grootste bestellingen wordt toegekend als Prüvit Bucks, die automatisch worden toegepast op uw Smartship-bestelling. * Bestellingen geplaatst door klanten binnen 30 dagen na deelname (Customer NV), en Smartship-bestellingen zijn geldig.

Hoe werken Prüvit Bucks?

Pruvit-promotors en -klanten kunnen hun Prüvit-bokken gebruiken op goedgekeurde producten voor eenmalige en terugkerende Smartship-bestellingen *. U betaalt gewoon de belasting en verzendkosten.

Gedeeltelijke Prüvit-bokken kunnen worden toegepast op het subtotaal (exclusief belasting en verzendkosten), waarbij het saldo wordt betaald via een creditcard in ons bestand, samen met belasting en verzendkosten. Creditcard in ons bestand is vereist om belasting en verzending te verwerken.
* Uw Smartship-bestelling gebruikt automatisch Prüvit Bucks als u de volledige of gedeeltelijke waarde in uw portemonnee heeft, tot een maximum van € 455;
ALLEEN ALS u 2 Active Smartship-klanten heeft.

1. Endorsement Bonus dekt niet de kosten van omzetbelasting of verzendkosten.
2. Om in aanmerking te komen, bestellingen geplaatst door klanten binnen 30 dagen na deelname
(Customer NV) en Smartship-bestellingen zijn geldig.
3. Beide (2) bestellingen van klanten moeten in dezelfde kalendermaand worden geplaatst om te verdienen
Prüvit Bucks voor een bepaalde periode.
4. Als u meer dan twee geldige bestellingen van klanten heeft, worden de twee grootste bestellingen geplaatst
de huidige maand wordt gebruikt om uw Prüvit Bucks te berekenen.
5. Er wordt slechts 1 bestelling per klant toegepast op de kwalificatie. In het geval een klant
6. Bestellingen die in aanmerking komen voor de Endorsement Bonus, worden niet meegeteld voor de Retailer Bonus of Resterende commissies.
7. Promotors en klanten moeten de Active Smartship-bestelling behouden tijdens de wachtperiode, anders wordt de onderschrijvingsbonus voor de vorige kwalificatiecyclus niet uitbetaald.
8. Bestellingen die Prüvit Bucks gebruiken voor de volledige waarde van de bestelling tellen NIET mee als een kwalificerende bestelling voor de Endorsement Bonus. Voor bestellingen die Prüvit Bucks gebruiken voor een gedeeltelijke waarde van de bestelling, wordt de kwalificerende waarde van die bestelling proportioneel verlaagd.
9. Prüvit Bucks zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
meerdere bestellingen heeft, wordt de bestelling met de hoogste waarde gebruikt.

Open chat
1
Hallo mijn naam is Anthony.
Laat het me weten als je vragen hebt ....