10 Day Drink Ketones Challenge Netherland

Pruvit 10-daagse drankketonen-uitdaging

Momenteel beschikbaar in markten in Noord-Amerika / Mexico / Azië

Start de uitdaging vandaag!

Dit is GEEN keto-dieet. we dagen je uit om 10 dagen ketonen te drinken en te ervaren hoe het voelt om op een premium brandstofbron te werken.

Moet ik een dieet volgen?

Geen telmacro’s. Geen obscure boodschappenlijstjes. Geen ingewikkeld maaltijdplan. Biotechnologie voor je lichaam is hier, en nu heb je er toegang toe.

Wat zit er in de 10-daagse drankketonen-uitdaging?

Ontgrendel uw volledige potentieel met de Drink Ketones-uitdaging.

Zeg hallo tegen DE NIEUWE JIJ! Je staat op het punt om je aan te sluiten bij de grootste community voor ketonenuitdagingen ter wereld. Geen telmacro’s. Geen obscure boodschappenlijstjes. Geen ingewikkeld maaltijdplan. Biotechnologie voor je lichaam is hier, en nu heb je er toegang toe.

20 pakketten KETO // OS® NAT ™

GRATIS toegang tot onze Prüvit Coaches

GRATIS toegang tot onze privé Facebook-groep

GRATIS verantwoordelijkheid van de gemeenschap

GRATIS lifestyle-hacks

Exclusieve kortingen op Prüvit-producten

Ochtend

Drink 1 KETO // OS® NAT ™.

lunch

koolhydraatarme maaltijden.

namiddag

Drink 1 KETO//OS® NAT™.

diner

Nog een koolhydraatarme maaltijd. Eenvoud is de naam van het spel.

Wat is de Drink Ketones-uitdaging?
Voor wie is de Drink Ketones Challenge?

De 10 Day Drink Ketones Challenge is het ideale startpunt voor iedereen die nieuw is in de Prüvit-gemeenschap om 10 dagen de kracht van Pure Therapeutic Ketones® te ervaren.

Wat zijn Keto OS NAT-ketonen?
Wat zijn BHB-zouten en waar komen ze vandaan?

BHB wordt in de natuur in veel voedingsmiddelen aangetroffen, waaronder eieren en melk. Zouten zijn zuren en basen die gebonden zijn door ionische bindingen. Zout is een scheikundige term die wordt gebruikt om een ​​specifiek type chemische verbinding te beschrijven. Technisch gezien worden ze gedefinieerd als ionische verbindingen die worden gevormd door de neutralisatie van een zuur en een base. Ze bestaan ​​uit positief geladen en negatief geladen componenten, die typisch dissociëren in water of op water gebaseerde oplossingen (zoals bloed). In lekentermen noemen we tafelzout, dat eigenlijk natriumchloride (NaCl) is, ‘zout’, maar het is slechts een van de vele chemische verbindingen die worden gedefinieerd als zouten. Het “BHB-zout” is gewoon een verbinding die bestaat uit natrium (Na +), kalium (K +) en het ketonlichaam β-hydroxybutyraat. In het Keto OS-productpakket worden deze individuele componenten bij elkaar gehouden door ionische bindingen; Wanneer u het product eet, wordt het echter in het bloed opgenomen, waar het uiteenvalt in vrij Na +, K + en BHB, aangezien het een oplossing op waterbasis is. Dus door het product direct te consumeren en direct ketonen in uw bloed te brengen. Ketonen zijn van nature licht zuur, dus de combinatie van BHB met natrium werkt als een beetje een buffer tegen deze zuurgraad. Ketonen werken van nature ook als diureticum, dus u verliest zout, kaliumcalcium en magnesium, en het wordt over het algemeen aangemoedigd om de natriuminname te verhogen met ketonen. De toevoeging van natrium aan het product zal dit zoutverlies aanvullen.

Hoe vaak kan ik exogene ketonen gebruiken?

Exogene ketonen kunnen meerdere keren per dag worden ingenomen, afhankelijk van het resultaat dat u wilt bereiken. Volg de specifieke instructies die op elk product zijn gedrukt voor de aanbevolen dagelijkse dosering. Als u bijwerkingen ervaart nadat u exogene ketonen in uw dieet heeft opgenomen, overweeg dan om uw dagelijkse dosis met de helft te verlagen en uw waterverbruik te verhogen. Als de symptomen afnemen, keert u langzaam terug naar de volledige dosis. Wanneer u voor het eerst exogene ketonen in uw dieet introduceert, begin dan met het ‘s ochtends in te nemen, zodat uw lichaam de ketonen kan gebruiken zonder de aanwezigheid van andere brandstoffen zoals suiker. Als je een tweede dosis wilt doen, raden we je aan om ‘s middags extra ketonen in te nemen wanneer je je energiedip begint te voelen, of voordat je aan een training begint om je prestaties te optimaliseren.

Is Keto OS Nat Dairy / Glutenvrij?

Ja, KETO // OS® NAT ™ is zowel zuivel- als glutenvrij.

Is Keto OS NAT veganistisch?

Ja, onze KETO // OS NAT® is veganistisch omdat we natuurlijk gefermenteerde ketonen en aminozuren gebruiken.

Waar komt cafeïne vandaan?

Cafeïne Hydrous.

Wanneer moet u Keto OS NAT drinken

Drink ‘s ochtends wanneer u voor het eerst wakker wordt om uw dag een vliegende start te geven met energie en focus, 20-30 minuten voor een maaltijd voor extra verzadiging en glucoseregulatie, of pre-workout voor een EPIK-energieboost!

De 10 DAGEN DRINK KETONEN CHALLENGE is geen dieet. Geen telmacro’s, geen obscure boodschappenlijstjes en geen ingewikkelde maaltijdplannen. We dagen je gewoon uit om 10 dagen lang door de arts geformuleerde KETO OS NAT® te drinken en te ervaren hoe het voelt om op een premium brandstofbron te werken. Deze uitdaging PRÜVS biotechnologie is er, en nu heb je er toegang toe.

Voordelen van Pruvit Keto OS

Ervaar ongeëvenaarde mentale helderheid en geoptimaliseerde cognitieve functie dankzij de gepatenteerde mix en de hoogste werkzaamheid in KETO OS NAT®.

FIERCE FOCUS

Met verhoogde eetlustonderdrukking helpt KETO OS NAT® vet te verbranden door uw honger te beheersen en uw drang om te snacken te verminderen.

GUNSTIG VETVERLIES

KETO OS NAT® bevat ingrediënten waarvan is bewezen dat ze een gunstige invloed hebben op een gezonde celfunctie, DNA-herstel en verhoogde aminozuurproductie.

SNELLE REPARATIE C-Med 100 ®

Wat is Keto OS Nat

Stel je doelen. Ga de Drink Ketones Challenge aan. Beloon jezelf.

KETO OS NAT® is het ENIGE exogene keton ter WERELD dat is ontstaan door een proces van natuurlijke fermentatie. Deze Pure Therapeutic Ketones® zijn MØRE bio-identiek aan de natuurlijke ketonen die ons lichaam produceert.

Tip: meld je aan voor Smartship en ontvang 22% korting op toekomstige bestellingen. Met Smart kunt u ook deelnemen aan het gratis Keto OS-productprogramma

Sluit u aan bij de Pruvit Ketone Movement

Vraag meer informatie aan om een Pruvit-promotor te worden

11 + 14 =

Open chat
1
Hallo mijn naam is Anthony.
Laat het me weten als je vragen hebt ....